Lek/Habo Bodegraven – EPLAN Consultant

Lek/Habo realiseert al tientallen jaren innovatieve en toonaangevende energie- en installatietechnische projecten in binnen- en buitenland met zustervestigingen in Nederland, België, Duitsland en Polen. De projecten worden in verschillende sectoren gerealiseerd, waaronder land- en tuinbouw, care, food, recreatie, overheid, industrie, afvalverwerking, waterzuiveringen, utiliteitbouw en woningbouw.

Het bedrijf richt zich op maatwerkoplossingen uit een totaalpakket van duurzame energiesystemen en kenmerkt zich door flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Eén van de belangrijke kerntaken binnen deze disciplines is het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van complete turnkey projecten. De verschillende installaties worden door ons zelf gebouwd en wereldwijd afgenomen.

Lek/Habo wil een positieve bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering van haar klanten met behulp van een maatwerkoplossing binnen de energietechniek en installatietechniek, van advies en engineering tot samenbouw, installatie en instandhouding. De techniek, duurzaamheid, economisch rendement en ontzorging sluiten hierbij direct aan bij de behoeften en mogelijkheden van die klant.

In opdracht van Lek/Habo heeft MvB Advies- en Ingenieursbureau B.V. mogen ondersteunen bij het opzetten van standaardisatie in EPLAN. Niet zo lang geleden heeft Lek/Habo de keuze gemaakt om over te stappen van Stabicad naar EPLAN. Gezien de druk op de projecten hebben ze ervoor gekozen om de optimalisatie extern uit te laten voeren. Onze consultant help op locatie bij het optimaliseren van o.a. het basisproject, inrichten van de macro’s en het documenteren van de standaarden en processen.