Infrastructuur

Nederland heeft een van ’s werelds dichtste wegennetwerken, wat betekent dat er veel kruisingen zijn met andere infrastructuur zoals waterwegen en spoorwegen. Dit zal de komende jaren alleen maar toenemen om de doorstroming van weg- en waterverkeer te verbeteren. Ook zijn er uitdagende vervangingsopgaven in bestaande stedelijke gebieden. Hierbij staan leefbaarheid, duurzaamheid en veiligheid voorop, zowel tijdens de bouw als in het gebruik van de infrastructuur.

Onze ingenieurs ontwerpen besturingen voor tunnels, bruggen en sluizen in de lokale en regionale infrastructuur met een omgevingsbewuste aanpak. We adviseren ook over onderhoud en vervanging van bestaande assets en vinden het een uitdaging om de infrastructuur tegen minimale kosten en omgevingseffecten in stand te houden, niet alleen in de project realisatie fase maar ook met het oog op de onderhoudsfase gezien de lange levensduur.

MvB Advies- en Ingenieursbureau biedt haar expertise aan op gebieden zoals projectmanagement, engineering, technisch advies, planning en beleidsvorming. Dit omvat onder andere hoogspannings- en laagspanningsinstallaties, transformatoren, schakel- en verdeelinrichtingen, beveiligingssystemen, verlichtingssystemen, branddetectiesystemen en andere gerelateerde faciliteiten. Hierbij houden we rekening met de geldende normen en veiligheidsvoorschriften waaraan voldaan moet worden om kwalitatief hoogwaardige en veilige elektrische infrastructuren te ontwerpen en bouwen.

Meer informatie?

Heeft u een technisch vraagstuk, bent u op zoek naar een duurzame en innovatieve oplossingen voor elke projectfase?

Adres
Nijverheidsweg 128C
4879 AZ Etten-Leur

Contact
info@mvbadvies.nl
076 – 503 25 65

Openingstijden:
Ma-Vr: 9:00-17:00
Za + Zo: gesloten